Joe Biden neagă raportul Pentagonului cu privire la OZN-uri: Întrebați-l pe Obama

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Casa Albă alături de președintele Coreei de Nord, Moon Jae-in, președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a fost întrebat de către corespondentul Fox News, Peter Doocy, ce părere are despre recentul interviu al lui Barack Obama cu privire la OZN-uri.

La auzul acestei întrebări, președintele Joe Biden a spus în glumă că nu va lua în considerare această întrebare dacă are tentă negativă, ca toate întrebările puse de cei de la Fox News. Cu toate astea, corespondentul nu s-a lăsat și l-a întrebat pe șeful de la Casa Albă ce părere are cu privire la acest subiect, având în vedere că fostul președinte Barack Obama a declarat că există imagini și înregistrări cu OZN-uri pe cer și că nu știe, de fapt, ce sunt acestea.

După ce corespondentul i-a adresat această întrebare, președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a zâmbit puțin și apoi a spus că ar trebui să-l întrebe din nou pe Barack Obama. Ulterior, acesta a părăsit conferința de presă.

Ce spune Barack Obama

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a fost invitat în emisiunea ”Late Late Show”, moderată de James Corden. Acesta a precizat că există dovezi că OZN-urile ar exista.

Fostul președinte a spus că nu gumește când vine vorba despre așa ceva și că există imagini și înregistrări care atestă existența OZN-urilor. Barack Obama a mai spus că încă nu s-a putut stabili cum se mișcă și care este traiectoria lor pentru că nu au o traiectorie ușor de explicat.

În luna iunie a acestui an, Pentagonul trebuie să vină cu raportul privind OZN-urile. Acest raport a fost cerut de fostul locatar al Casei Albe, Donald Trump, notează express.co.uk.

Sursa foto: Facebook