Vladimir Putin trage semnalul de alarmă la nivel mondial. Liderul rus amenință că Rusia „le va sparge dinţii“ tuturor celor care vor încerca să „înhaţe“ ceva de la țară.

„Toţi vor să ne muşte de ceva şi să înhaţe ceva de la noi. Însă cei care intenţionează să facă asta ei trebuie să ştie că noi le vom sparge dinţii tuturor, astfel ca ei să nu mai poată muşca“, a avertizat președintele Federației Ruse, relatează TASS.

Afirmațiile acestuia au venit în timpul unei ședințe a comitetului organizatoric rus „Pobeda“. În același timp, Kremlin a mai afirmat că există persone care fac afirmații publice cu privire la bogățiile siberiene.

„Se încumetă să afirme public că bogăţiile siberiene aparţin în mod injust unei singure ţări. Este ciudat să auzi asemenea lucruri, însă ele se fac uneori auzite“, a ami adăugat acesta.

Vladimir Putin, despre piedicile aduse Rusiei

Totodată, Vladimir Putin s-a mai arătat sigur de faptul că în continuare există mulți care pun piedici Rusiei, iar motivul pentru care fac acest lucru este acela că le e teamă de această țară.

În același timp acesta a mai adăugat mulți opnenți nu au nevoie de ”o astfel de țară precum Rusia”.

„Indiferent ce am face noi, indiferent cât de tare am dori să le satisfacem poftele celor care încearcă să ne pună piedici, oricum ei vor continua să facă aceasta, pentru că mulţi dintre oponenţii noştri nu au nevoie de o astfel de ţară precum Rusia“, a mai menționat Vladimir Putin în cadrul ședinței.

Liderul rus a mai precizat că pentru unele persoane Rusia este prea mare, chiar și după ce a pierdut o bună parte din potențial.

„Chiar şi după ce o treime din potenţial a fost pierdut, oricum pentru unii Rusia este prea mare“, a mai adăugat Putin, citând din ţarul Alexandru al III-lea al Rusiei: „De imensitatea noastră se tem toţi“, a mai spus el