Viorica Dăncilă, fost premier și președinte PSD, a ieșit la cumpărături. De 1 decembrie, aceasta a fost surprinsă într-un supermarket Carrefour din Ploiești Shopping City. Imaginea a fost făcută publică de un ploieștean, care a postat fotografia pe Facebook, informează Prahova Online.

Fostul premier, în prezent gospodină, potrivit locației, cel mai probabil își vizita tatăl, care locuiește într-un cartier din Ploiești.

Viorica Dăncilă la Carrefour Ploiești

Dăncilă, un om ca toți oamenii

Fotografia postată îe Facebook a strâns zeci de reacții de genul „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă, un om modest, a acceptat, de asemenea, să se pozeze cu diverse persoane aflate întâmplător în magazin și care au vrut să se fotografieze cu ea.

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, pantofi şi interior

Reamintim că după pierderea rușinoasă de la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă s-a văzut nevoită să demisioneze de la conducerea PSD, după o ședință CEx care a durat mai bine de șase ore. De când a demisionat, acum o săptămână, Dăncilă a ales activitățile casnice.