Viorica Dancilă este făcută praf de Carmen Dan, după ieșirile publice prin care și-a prezentat partea sa de adevăr în privința conflictelor interne din PSD.

Dăncilă are pregătită pentru publicare o carte-interviu pe care și-a promovat-o deja la televiziunile de știri.

Viorica Dăncilă ”întoarce adevărul în favoarea propriei perspective”

Fostul ministru de interne răspunde acuzațiilor lansate la adresa sa de Viorica Dăncilă într-o carte-interviu care va fi publicată în perioada următoare.

În volum, Dăncilă susține că Dan ar fi cerut îndepărtarea bannerelor în care apărea fostul candidat la prezidențiale.

”Nu a existat un asemenea episod. Nu știu de unde, în ce fel, dar doamna Dăncilă are o dorință exagerată de a întoarce adevărul în favoarea propriei perspective”, spune Carmen Dan, potrivit libertatea.ro.

Ea invocă un moment la 3 – 4 luni de la alegerile prezidențiale din 2019, adică în 2020, când ar fi cerut să fie date jos afișele electorale din sediul unei organizații din județul Teleorman, pentru ca acestea să fie înlocuite eventual cu afișe ale candidaților la alegerile locale ce trebuiau să aibă loc în vara lui 2020.

”Nu-și dorește decât atenție”

Viorica Dăncilă. ”A fost o singură discuție, la o ședință a organizației Videle, la 3 – 4 luni de la alegerile prezidențiale, deci după terminarea campaniei electorale, când am spus că da, putem da jos afișele cu candidatul nostru la prezidențiale din interiorul organizației.

De aici până la a da jos bannerele, nici vorbă de așa ceva. Nici măcar nu eu am provocat discuția. Sediul plătit de Carmen Dan, cu utilități plătite de Carmen Dan, ne pregăteam pentru locale, era normal să dăm jos afișele”, susține Carmen Dan.

Întrebată de ce crede că Viorica Dăncilă vine cu asemenea reproșuri la doi ani după prezidențiale, Carmen Dan răspunde tranșant:

”Mă întreb și eu. Dacă avea ceva de spus, trebuia să o facă atunci. Eu cred că nu-și dorește decât atenție. E greu când ai impresia că te pricepi la toate și că toate funcțiile pe care le-a obținut nemeritat te reprezintă. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”.

”Am reușit să o cunosc în perioada în care am colaborat, în locul domniei sale aș fi rezervată și atentă. Nu face bine partidului, dacă tot pretinde că este social-democrată, așa cum o tot spune. Repet, eu cred că duce lipsă de atenție”, mai spune fostul ministru de Interne, potrivit sursei citate.