Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, și-a mai petrecut o zi de naștere în spatele gratiilor. Miercuri, Dragnea a împlinit 58 de ani, iar aniversarea l-a găsit la pușcărie, acolo unde a fost încarcerat pentru 2,6 ani după ce a fost găsit vinovat în osarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

S-a aflat adevărul despre Dragnea!

Unul dintre oamenii săi de încredere, fostul ministru de Interne, Carmen Dan, susține că a vorbit la telefon cu acesta. Fosta șefă de la Interne susține că Dragnea nu s-a schimbat deloc. Mai mult, Carmen Dan spune că nu i-a fost niciodată rușine cu eticheta de „om al lui Dragnea” și precizează că și mulți dintre cei care au astăzi funcții de conducere în PSD au dost in egală măsură „oamenii lui Dragnea”.

„Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani și mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, așa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific .

Pentru a nu detalia, spun doar că și atunci președintele partidului își dădea OK-ul final pe listele parlamentare și mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar și cei care astăzi au funcții de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu”, scrie Carmen Dan, pe o rețea de socializare.

Carmen Dan spune că a vrut să facă gestul de a-l suna pe fostul lider PSD în închisoare pentru că și anul acesta, ca și în ultimii 20 de ani a ales să fie aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea.

„Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, a mai scris Carmen Dan.