Declarația lui Marcel Ciolacu

„Este exclus, din punctul meu de vedere, ca centrul să impună pe cineva, nu în cadrul organizației Călărași, oricărei organizații din țară. Dacă conducerea centrală are o discuție cu președintele de organizație… nu se exclud negocierile și discuțiile, dacă vorbim de personalități. Acest punct de vedere vi-l spun președintele și secretarul general, e adevărat, interimari Indiferent ce poziție vom ocupa în PSD credeți-ne că suntem două voci destul de convingătoare”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a declarat, anterior, că el nu a acceptat la Buzău, ca președinte de organizație să i se impună oameni, la fel cum nici Paul Stănescu, secretarul general al partidului, nu a acceptat oameni impuși la organizația din Olt.

Ce a spus actualul preşedintele interimar al PSD despre Liviu Dragnea

„Cred că este unul dintre lucrurile cele mai bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea. Cred că acea etapă a vieții de partid este depășită. Este exclus ca noi să hotărâm în numele dumneavoastră”, le-a spus Marcel Ciolacu, reprezentanților PSD Călărași.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, participă duminică, la Conferința Organizației Județene PSD Călărași de desemnare a delegaților județeni la Congresul Național din februarie 2020.

Conferință de presă susținută de președintele interimar al #PSD Marcel Ciolacu, secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu, președintele PSD Călărași Iulian Iacomi și președintele executiv al PSD Călărași Roxana Pațurcă după Conferința Organizației Județene PSD Călărași de desemnare a delegaților județeni la Congresul Național din februarie 2020

Posted by Partidul Social Democrat on Sunday, 12 January 2020

Discurs susținut de președintele interimar al #PSD Marcel Ciolacu la Conferința Organizației Județene PSD Călărași de desemnare a delegaților județeni la Congresul Național din februarie 2020

Posted by Partidul Social Democrat on Sunday, 12 January 2020