Vești proaste pentru acești români!

Programul Rabla pentru electrocasnice nu va mai debuta în data de 7 mai, precum promitea ministrul Mediului Tanczos Barna. Acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare, conform informațiilor transmise de antena3.ro

Amintim că acest program nu a fost lansat deloc anul trecut. Totodată, programul Rabla pentru electrocasnice urmează să sufere și anumite modificări.

Procedura de înscriere va fi modificată

Înscrierea în program va fi mai complicată, deoarece persoanele care doresc electrocasnice noi vor fi nevoite să îşi facă un cont pe site-ul AFM, lucru care înainte nu era obligatoriu.

De asemenea, voucherele de reducere vor fi obţinute în etape. Primele vor fi cele pentru electrocasnicele mari iar apoi cele din restul categoriilor, arată sursa menționată.

Trebuie menționat că toţi cei care vor să-şi cumpere electrocasnice noi, vor primi, în schimbul aparatelor vechi patru tipuri de vouchere de reducere. Voucherele sunt următoarele:

  • aspiratoare – 200 de lei;
  • tablete și mașini de spălat rufe – 300 de lei;
  • aparate de aer condiționat, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase – 400 de lei;
  • laptopuri – finanțare de 500 de lei.

„Aşteptam cu mare interes, atât noi, cât şi clienţii, startul campaniei. O aşteptăm de ceva timp. Avem destul de mulţi clienti care ne întreabă zilnic.

Oamenii sunt interesaţi, mai ales în această perioadă, în care, mare parte a timpului o stăm acasă, de produsele IT şi vor îmbrăţisa aceste reduceri la laptopuri”, a declarat Cosmin Burducea, managerul unui magazin de electrocasnice, pentru sursa menționată.

Sursă foto: Dreamstime