Vești importante pentru români și mai exact pentru șoferi. Aceștia au acum posibiltatea de a parca cu ajutorul telefonului mobil. Și asta pentru că a apărut aplicația care îi ajută la parcare.

Aplicația este disponibilă miilor de bucureșteni care pot plăti totul printr-un singur buton. Denumită amparcat.ro, ea trebuie instalată pe telefon de pe site-ul amparcat.ro sau din Googleplay ori Appstore. După ce s-a descărcat în telefon, grijile șoferilor par să fi dispărut. Aplicaţia găseşte automat parcarea în care se află șoferul, îi selecteaza automat tariful orar şi îi permite plata prin apăsarea unui singur buton.

Prin înregistrarea maşinii şi a numărului de telefon, se permite primirea de alerte atunci când expiră timpul, alerte cu parcarea în locuri nepermise şi evitarea de amenzi inutile.

Amparcat.ro este extrem de utilă, pentru că-i ajută pe toți șoferii să găsească un aparat de parcare în apropiere. În plus, e este utilă și atunci când șoferii nu au suficienți bani la ei. Acum nu mai este nevoie să aibă grija bonului de parcare în loc vizibil în parbriz și nici să stea stresați gândindu-se cât timp mai au până expiră timpul de parcare. Un alt lucru deloc de neglijat este să legat de locul în care ați parcat: acum veți ști cu siguranță unde v-ați lăsat mașina.

Șoferii pot plăti orice parcare publică din Oradea şi Bucureşti în 3 pași simpli și nu își vor mai irosi timpul căutând bancomate și aparate de plată pentru parcări. Această aplicație oferă cea mai ieftină, inteligentă și convenabilă metodă de a-ți plăti parcarea, la doar 2.6 RON pe oră cu tot cu TVA. În plus, ei pot plăti de câte ori vor dori prin intermediul cardului care a fost introdus atunci când au accesat aplicația amparcat.ro. Șoferii pot sta liniștiți și își pot prelungi parcarea oriunde ai fi și de câte ori simt că este nevoie. Ei vor primi doar notificări importante legate de mașina lor.