Gheorghe Turda, nou gen muzical la nunta cuplului Alin Oprea – Medana

Gheorghe Turda pregătește un moment special pentru nunta dintre Alin Oprea și Medana. Cei doi se vor căsători religios în septembrie și vor avea 8 perechi de nași. La nuntă vor participa 500 de invitați care vor avea parte de momente speciale. Printre acestea, artistul de la Talisman pregătește și un moment muzical, el va cânta o piesă compusă de el.

Gheorghe Turda va cânta și el, dar va aborda un nou gen muzical. Este vorba despre muzica religioasă, care este un obicei important la nunțile din Maramureș. Cântărețul a precizat că va cânta la restaurant și a dat mai multe detalii:

„Am fost pe litoral, prin turneele din țară, am fost plecat cu familia mea, dar urmează, în curând, un eveniment foarte important. În luna septembrie va avea loc nunta lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman. Bineînțeles, că voi cânta la restaurant, dar mai mult decât atât, sunt singurul cântăreț din România, de pe vremea lui Ceaușescu, care am cântat și în America, muzică religioasă la toate evenimentele de nunți”, a declarat Turda pentru Viva.

Dar înainte de restaurant, Turda va cânta și la Biserica Sfântul Elefterie. Întâmplarea face ca tot acolo să se fi căsătorit și cântărețul de muzică populară.

„De data aceasta, îi voi cânta lui Alin, la Biserica Sfântul Elefterie, acolo unde și eu m-am căsătorit în urmă cu 40 de ani, dacă nu mai mult. O să cânt muzică religioasă! Sunt singurul care cântă așa ceva. Cânt „Apostolul’, Tatăl Nostru’, iar în Maramureș, se cântă și pricesne, la cununia religioasă. Alin și Medana vor avea 8 perechi de nași, foarte interesant. La noi, la Maramureș, sunt câte 12 perechi de nași. Acestea sunt tradițiile românești adevărate” a declarat muzicianul.

alin oprea și medana
SURSA FOTO: Viva.ro

Cuplul va avea 8 perechi de nași pentru a simboliza infinitul

Alin Oprea și Medana au avut căsătoria civilă la final de 2022 iar acum se pregătesc de cea religioasă. Artistul și partenera lui de viață vor avea 8 perechi de nași, respectiv vedete cunoscute din showbiz-ul românesc.

Cele opt perechi de nași de la nunta cuplului Alin Oprea-Medana sunt: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan și Mihaela și Daniel Moldovan.

„Avem 8 perechi de nași, cifra simbolică a infinitilui, oameni de suflet care au fost alaturi de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare. Acești nași provin din diferite medii. Afaceri, ShowBiz, Turism, Horeca și îi considerăm și simțim ca făcând parte din familia noastră”, a spus artistul, într-un interviu pentru VIVA!.