Elena Udrea, optimistă înaintea verdictului de luni! Anunțul momentului despre fostul ministru

Declarația făcută de Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a venit în contextul în care Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să se pronunțe luni, 23 mai, asupra recursului în casație din dosarul „Gala Bute”.

Astfel, avocatul fostului ministru a subliniat că aceasta este „optimistă întotdeauna” și spera să primească un răspuns favorabil, potrivit informațiilor transmise de bugetul.ro. Amintim că Elena Udrea a fost condamnată în 2018 la 6 ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Mesajul primit de Elena Udrea chiar de ziua ei

În altă ordine de idei, Elena Udrea a primit un mesaj de la logodnicul ei în ziua de sâmbătă, 21 mai. Acesta și-a sărbătorit ziua de nume din celula sa din Bulgaria iar Adrian Alexandrov a trimis un mesaj special pentru fostul ministru.

Mai precis, Adrian Alexandrov a publicat un mesaj special pe pagina sa de socializare, cu ocazia sfinților Constantin și Elena. Logodnicul Elenei Udrea a scris că el și cei mici știu că fostul ministru se gândește la ei și așteaptă ca aceasta să revină din Bulgaria.

„La Mulți Ani tuturor celor care poartă numele sfinților Constantin și Elena. La Multi Ani și ție mami. Știm că te gândești la noi și te așteptăm acasă”, a scris Adrian Alexandrov.

Fiica Elenei Udrea este devastată de faptul că mama sa nu mai este lângă ea, chiar dacă tatăl ei, Adrian Alexandrov îi face toate poftele.

Lipsa mamei o determină pe micuță să întrebe încontinuu unde este aceasta, iar lucrurile devin mai complicate seara, atunci când Eva Maria începe să plângă după mama sa.

Adrian Alexandrov încearcă să o facă pe cea mică să treacă mai ușor peste această perioadă, motiv pentru care o duce și o ia de la grădiniță, merg la plimbare și la locuri de joacă.

Tatăl micuței are și un ajutor de nădejde, acela fiind Maria Veliceasa, mama fostului ministru al Turismului. Aceasta se ocupă de gătit și de spălatul rufelor, însă nu uită să o răsfețe pe nepoata sa.

În momentul de față, Adrian Alexandrov și mama Elenei Udrea locuiesc în casa din Corbeanca, iar viața lor a fost complet dată peste cap, însă toată lumea trebuie să se țină tare de dragul celei mici.