Elena Udrea a primit un mesaj special de la logodnicul ei, cu ocazia sfinților Constantin și Elena: „Te așteptăm acasă”

Așadar, Adrian Alexandrov a publicat un mesaj special pe pagina sa de socializare, cu ocazia sfinților Constantin și Elena. Logodnicul Elenei Udrea a scris că el și cei mici știu că fostul ministru se gândește la ei și așteaptă ca aceasta să revină din Bulgaria.

„La Mulți Ani tuturor celor care poartă numele sfinților Constantin și Elena. La Multi Ani și ție mami. Știm că te gândești la noi și te așteptăm acasă”, a scris Adrian Alexandrov.

Momente tot mai grele pentru familia Elenei Udrea

Fiica Elenei Udrea este devastată de faptul că mama sa nu mai este lângă ea, chiar dacă tatăl ei, Adrian Alexandrov îi face toate poftele.

Lipsa mamei o determină pe micuță să întrebe încontinuu unde este aceasta, iar lucrurile devin mai complicate seara, atunci când Eva Maria începe să plângă după mama sa.

Adrian Alexandrov încearcă să o facă pe cea mică să treacă mai ușor peste această perioadă, motiv pentru care o duce și o ia de la grădiniță, merg la plimbare și la locuri de joacă.

Tatăl micuței are și un ajutor de nădejde, acela fiind Maria Veliceasa, mama fostului ministru al Turismului. Aceasta se ocupă de gătit și de spălatul rufelor, însă nu uită să o răsfețe pe nepoata sa.

În prezent, Adrian Alexandrov și mama Elenei Udrea locuiesc în casa din Corbeanca, iar viața lor a fost complet dată peste cap, însă toată lumea trebuie să se țină tare de dragul celei mici.

O sursă apropiată cuplului, a declarat pentru click.ro că situația actuala este foarte grea, amintind de faptul că Adrian Alexandrov a mai trecut prin astfel de momente atunci când Eva Maria era doar un bebeluș.

Potrivit acestei surse, partenerul Elenei Udrea face o treabă minunată, având mare grijă de fiica sa.

„Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, spune sursa.