PNL, pe marginea prăpastiei! Un alt deputat și-a anunțat demisia din Grupul parlamentar PNL: Mă dezic de conducerea efemeră

Veștile proaste vin una după cealaltă pentru PNL. Deputatul Adrian Miuțescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță că nu mai dorește să facă parte din Grupul parlamentar PNL. Plecarea acestuia marchează cel de-al șaptesprezecelea parlamentar liberal care spune adio grupului.

”Sunt de 31 de ani membru al Partidului Naţional Liberal, un partid care a pus bazele României moderne şi care a contribuit decisiv la industrializarea ţării, prin doctrina “Prin noi înşine”. (…) Din păcate, de două luni de zile asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă şi performantă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creşteri galopante la preţurile carburanţilor şi ale energiei. În cele trei decenii de activitate politică, nu am traversat nicio perioadă mai neagră ca cea din prezent, în care conducerea Partidului Naţional Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului”, spune acesta.

PNL nu are nicio strategie

Deputatul mai notează că PNL nu are nicio strategie în ceea ce privește negocierile pentru stabilirea unui nou Guvern. Așadar, Adrian Miuțescu spune că nu poate lua parte la ceea ce se întâmplă acum, în contextul în care activitatea lui în Parlament se datorează oamenilor care au votat cu PNL, nu conducerii partidului.

”Ce face acum aşa zisa echipă câştigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stablirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de faţă, PNL nu are nicio strategie. Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetăţenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră şi lipsită de orice contact cu realitatea. De aceea, de azi mă retrag din grupul parlamentar PNL şi voi activa ca deputat neafiliat”, a scris Miuţescu pe Facebook.