Actorul Chevy Chase, cunoscut din comedii precum „Foul Play”, „National Lampoon’s Vacation” şi „Three Amigos!”, a fost spitalizat timp de cinci săptămâni din cauza unei probleme la inimă şi se recuperează acum în casa lui din Westchester, informează Variety.

„Acestea sunt primele mele zile acasă. Sunt foarte fericit să fiu din nou cu familia mea. Mă simt bine. Am stat în spital cinci săptămâni. O problemă la inimă. Aşadar, pentru moment, sunt pe acasă. Nu plec nicăieri”, a spus actorul în vârstă de 77 de ani pentru Page Six.

Comicul este cunoscut pentru rolul Clark Griswold din „National Lampoon’s Vacation” şi cele patru continuări. El a mai jucat şi în sitcomul „Community” al NBC.

Chevy Chase a avut parte de o experiență cumplită în urmă cu mai mulți ani

După ce a primit două nominalizări la Globurile de Aur pentru primul său rol principal, în „Foul Play”, în 1978, Chase a jucat în filme precum „Caddyshack”, „Fletch”, „Last Action Hero” şi „Hot Tub Time Machine”.

Legat de situaţia actuală, el a spus că nu simte nevoie să iasă şi să întâlnească Covid, iar despre umorul prezentat la televizor a afirmat: „Văd actori, comici, producători, scenarişti lucrând, fie binecuvântaţi, dar nu văd nimic minunat la televizor. Totul a devenit o generaţie de cretini care râd de lume. Umorul de azi dă generaţiei viitoare lucruri mai rele decât cele pe care le au în vieţile lor. Mă scoate din minţi”.

Deși nu este clar cât de grave au fost problemele cardiace ale actorului în timpul spitalizării sale de cinci săptămâni, comediantul a avut parte de o experiență cumplită în timp ce lucra la filmările pentru filmul „Modern Problems” din 1981. În timpul unei scene în care personajul lui Chase visa să fie un avion, echipajul a atașat lumini de aterizare de corpul său. Însă s-a produs un scurtcircuit și curentul electric a fost transmis prin brațele, spatele și gâtul actorului.