Ies la iveală amănunte incredibile despre europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan. Chiar un coleg din USR, partenerii de coaliţie ai liberalilor, îl atacă crunt pe fostul jurnalist.

Dezvăluiri incendiare despre Rareş Bogdan

Dezvăluiri incendiare despre europarlamentarul PNL Rareş Bogdan. Deputatul USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, îl acuză pe europarlamentarul Rareș Bogdan, în contextul numirilor controversate făcute de PNL.

Ungureanu susține că acesta este și motivul pentru care Rareş Bogdan critică USR-PLUS. Pentru că au închis „robinetul cu bani” și managerii „care îi umpleau de lovele. Gata cu hoțiile!”, spune Emanuel Ungureanu.

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!

Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.

Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.

Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.

Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.

http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii…

De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.

Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.

Asta este viața.

Gata cu hoțiile!

Pentru cei care doresc să revadă de unde s-a îmbogățit Rareș Bogdan le recomand să vadă această emisiune.

Sau să citească acest articol.

https://www.google.com/…/sorina-matei-rares-bogdan…/amp

Recomand în prealabil să consumați și ceva pentru senzație de vomă…”, a dezvăluit Ungureanu pe pagina sa socializare.