Emil Boc l-a refuzat pe Florin Piersic: Nu s-a putut! Deși promite clujenilor metrouri suspendate și autobuze fără șofer, Boc nu a putut să îi îndeplinească rugămintea marelui actor.

Este vorba de un loc de parcare cât mai aproape de casa lui Florin Piersic, aflată pe o străduță chiar în centrul orașului.

Emil Boc l-a refuzat pe Florin Piersic: Nu s-a putut!

Celebrul actor clujean Florin Piersic a cerut un loc de parcare în fața casei, pentru că umblă tot mai greu.

Actorul a cerut un loc de parcare pe strada Nicolaus Copernicus, în fața casei, dar a fost refuzat pentru că drumul nu este suficient de lat. Emil Boc susține că a găsit o soluție tot în zonă.

”Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare.

Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a spus primarul Emil Boc, potrivit stiridecluj.ro.

Casa maestrului Florin Piersic de pe strada Nicolaus Copernicus este situată aproape de centrul Clujului, dar strada este foarte îngustă.

Pentru Andreea Esca s-a putut

Andreea Esca a primit aprobare de la același Emil Boc pentru a demola parțial două case în centrul Clujului și a face un mini-hotel fără locuri de parcare, scrie sursa citată.

”Documentaţia se întocmeşte pentru stabilirea elementelor urbanistice în vederea demolării parțiale a unor imobile existente și extinderea, etajarea, reabilitarea si refațadizarea imobilului rezultat, recompartimentări interioare, împrejmuire proprietate, amenajări incintă, în conformitate cu Planul Urbanistic General, Regulamentul de Urbanism al Municipiului Cluj Napoca şi Certificatul de Urbanism nr. 1826 din 25.04.2019 emis de Primăria Municipiului Cluj Napoca.

Beneficiarul a solicitat realizarea lucrărilor în baza Extrasului de Carte Funciară nr. 278541, 278541-C1-U2, 255952, ale terenului si imobilelor situate în localitatea Cluj Napoca, pe strada Fortăreței, nr. 2. Imobilele se află în coproprietate cu Dumitru Horia Ovidiu, Dumitru Carmen Cristina, Capata Ioan, Capata Emilia, Cutcan Marcela Ileana, Ban Dumitru, Eram Alexandre Douglas și Esca-Eram Andreea Ioana.

Suprafaţa totală a terenului este de 439.00 mp şi în prezent parcela este construită”, se arată în Planul Urbanistic de Detaliu.