În plină criză sanitară, când are mai mult ca niciodată nevoie de ei, România își ia rămas bun de la alt medic. Sistemul medical din țară, aflat deja în criză sanitară, este acum în doliu. Un „soldat” din linia întâi în lupta anti-COVID a cedat presiunii și s-a sinucis.

Cu un rol vital în viețile cetățenilor, dar și al familiei sale, un medic român a decis să-și pună capăt zilelor. Tânăr, în vârstă de doar 33 de ani, răposatul a lăsat un gol semnificativ în viețile celor apropiați și în echipa de la spital.

Când a avut loc teribilul incident

Soarele din mijlocul săptămânii ar fi trebuit să ne aducă bucurie tuturor, din nefericire, s-a întâmplat contrariur. Acțiunea care a șocat pe toată lumea a avut loc miercuri, 20 octombrie, la un hotel din municipiul Cluj-Napoca, potrivit Agerpres. Bărbatul în vârstă de doar 33 de ani a murit pe loc după ce a căzut de la etajul cinci al hotelului, potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul Județean de Poliție din Cluj.

În ciuda eforturilor colegilor săi de pe smurd de a-l salva, impactul cu solul a fost mult prea puternic. Cadrele medicale au constatat rapid decesul victimei.

Anunțul poliției după tragedie

„Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Arad, echipajele medicale prezente la faţa locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.”, a transpis Inspectoratul Județean de Poliție din Cluj.

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracţiunii de ucidere din culpă. Polițiștii au început efectuarea unor cercetări pentru a putea stabili împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.