Tragedie în Bihor! Un autobuz s-a răsturnat pe DN 19. Planul roșu de intervenție a fost activat

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că  planul roșu de intervenție a fost activat în primă instanță, însă a fost dezactivat recent.

Sursa anterior menționată spune că în accident au fost implicate 23 de persoane, dintre care 12 victime sunt conștiente și în curs de evaluare.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență mai spune că accidentul rutier a avut loc pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni.

Autoritățile au intervenit imediat

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență mai spune că la fața locului au acționat două mașini de stingere, două echipaje de descarcerare, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și nouă ambulanțe SMURD.

„Pentru gestionarea eficientă a evenimentului, la nivelul judeţului Bihor a fost activat planul roşu de intervenţie. Acţionează 2 maşini de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 9 ambulanţe SMURD”, a transmis IGSU.

Mai mult decât atât, au fost mobilizate și două elicoptere SMURD. În autobuz se aflau 21 de persoane a precizat ISU Bihor.