Elena Tănase în vârstă de 22 de ani, iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident rutier grav în acest weekend. Tragedia ar fi avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 21 august, iar potrivit presei străine, aceasta conducea un bolid Porsche neasigurat, înscris pe numele lui Ianis Hagi.

Se pare că tânăra circula pe autostrada M8, în apropiere de Glasgow, iar accidentul rutier pe care l-a provocat a afectat în total patru mașini. Trebuie menționat faptul că, la momentul producerii incidentului Ianis pregătea alături de colegii de la Rangers deplasarea cu Ross County. Astfel, a doua zi, duminică, 22 august, campioana Scoției se impunea cu 4-2. Hagi a fost titular și a evoluat până în minutul 78.

În ceea ce priveșet accidentul provocat de iubita sa, potrivit „The Scottish Sun”, o persoană de sex feminin în vârstă de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital în urma ciocnirii. Totodată, un purtător de cuvânt al poliției din Scoția a făcut și el o serie de declarații în acest sens. Potrivit acestuia, iubita lui Ianis a fost pusă sub acuzare în urma accidentului. 

Elena Tănase, accident rutier cu patru mașini

„Sâmbătă, 21 august, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost chemați la un accident rutier pe M8, în apropiere de J23. O femeie în vârstă de 19 ani a suferit răni în urma ciocnirii.

Ea a fost transportată la spital pentru tratament. O femeie în vârstă de 22 de ani a fost pusă sub acuzare în legătură cu accidentul rutier. Cazul ei va fi transmis mai departe procuratură”, spune sursa citată.

Trebuie menționat faptul că odată ce știrea a fost publicată de sursa citată, aceasta a rămas ore bune în deschiderea site-ului Scottish Sun.

Amintim faptul că Elena Tănase este fiica unui om de afaceri din Constanța. Provine dintr-o familie de aromâni, lucru care a întărit relația cu Gică Hagi. Conform unui interviu oferit de Ianis anul trecut, Elena face naveta cât de des poate pentru a se întâlni, fiind stabilită în continuare în România.