Jurnalistul Miguel Casas scrie că FC Sevilla rămâne interesată de Ianis Hagi, fotbalistul formaţiei Rangers FC, unul dintre ”marile obiective ale lui Monchi”. Acesta subliniază faptul că atitudinea Sevilla rămâne aceași în ciuda transferurilor bune făcute în această vară şi a posibilei sosiri a lui Pablo Sarabia de la PSG.

Aceași sursă preciează că directorul sportiv al andaluzilor, Monchi, îl urmăreşte de Ianis de ceva timp și”intenţionează să construiască un lot puternic, capabil să lupte pe toate fronturile”.

Mai exact, se pare că Ianis Hagi ar putea ajunge pe Ramon Sanchez Pizjuan şi poate fi un transfer stelar pentru sezonul 2021/2022

”Ianis Hagi a fost considerat mereu unul dintre marile talente ale fotbalului european. Chiar dacă Sevilla îi are pe Papu Gomez şi Oliver Torres pe această poziţie, Ianis Hagi ar putea ajunge pe Ramon Sanchez Pizjuan şi poate fi un transfer stelar pentru sezonul 2021/2022” mai scrie sursa citată.

Prețul pentru plecarea lui Ianis Hagi 

Pe de altă parte, formaţia antrenată de Steven Gerrard ar fi refuzat în trecut ofertele venite pentru Ianis Hagi, scrie publicaţia Football Insider. Totuși, sursa citată subliniază faptul că au avut loc niște schimbări care ar urma să forțeze Rangers să îl vândă pe Ianis pentru o sumă mult mai mică decât cele discutate până acum.

Mai exact, britanicii spun că inclusiv o ofertă de 8 milioane de euro ar putea fi acceptată.

”Rangers ar putea fi forţată să îl vândă pe Ianis Hagi pentru o sumă mai mică decât cea pe care o cere acum pentru a-şi echilibra bugetul după eliminarea din Champions League. O ofertă de 8 milioane de lire pentru Ianis ar fi prea bună pentru a fi refuzată”, scriu britanicii de la Football Insider.

Și Steven Gerrard confirmă ascensiunea lui Ianis, care în opinia sa vrea să calce pe urmele tatălui său în fotbal.

”A fost excelent şi în presezon, pare într-o formă fantastică. Are un tată care este o legendă, iar el vrea să calce pe urmele lui. Este o adevărată plăcere să lucrez cu el, a arătat pe teren cât de valoros este, acum sper să facă un sezon minunat dacă nu va avea probleme cu accidentările”, a declarat Steven Gerrard, conform ziarului The Scotsman.