Gică Hagi este în al nouălea cer! Fiul său, Ianis, este foarte aproape de transferul carierei, având chiar două opțiuni, la două mari cluburi europene.

Ianis Hagi a ajuns la 10 pase decisive oferite în cele 31 de meciuri jucate în acest sezon pentru Glasgow Rangers.

Gică Hagi este în al nouălea cer! Ianis poate prinde un transfer uriaș

Deşi a câştigat titlul la chiar primul său sezon în Scoţia şi a avut evoluţii apreciate, Ianis Hagi este pe picior de plecare de la Rangers.

Gruparea pregătită de Steven Gerrard i-a găsit deja înlocuitor interenaţionalului român: a anunțat achiziția lui Fashion Sakala de la gruparea belgiană KV Oostende.

Lazio și Sevilla, cluburi care îl urmăresc pe Ianis de mai multă vreme, au mărit oferta pentru fotbalistul de 22 de ani.

După ce Rangers a transmis că nu e dispusă să renunţe la Ianis Hagi pentru 10 milioane de euro, cât a fost propunerea iniţială, cele două cluburi au revenit cu altă ofertă.

Lazio şi Sevilla se bat pe Ianis

Lazio şi Sevilla sunt gata să plătească 13 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Hagi jr, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi a reuşit 7 goluri şi 13 pase decisive în cele 43 de meciuri jucate în tricoul celor de la Rangers în acest sezon, în toate competiţiile.

Fotbalistul român evoluează la Rangers din vara trecută, când gruparea scoţiană i-a plătit lui Genk 3,5 milioane de euro pentru transfer.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Ianis Hagi e cotat la 6 milioane de euro.

Odată cu assist-ul din weekendul trecut, Ianis Hagi a ajuns la 10 pase decisive oferite în cele 31 de meciuri jucate în acest sezon al primei ligi din Scoția.

Fotbalistul român este pe primul loc în topul fotbaliștilor din Scoția cu cele mai multe assist-uri în acest sezon.

Alături de cele 10 assist-uri, Ianis Hagi a reușit în acest sezon al primei ligi din Scoția să marcheze de șase ori, să creeze 22 de șanse de gol și să aibă un procentaj al paselor reușite de 81%.