Gică Hagi este în acest tare mândru de fiul său, Ianis, care a atins o performanță notabilă în campionatul scoțian, după ultimul meci al echipei sale, în care a jucat ca titular.

Prin prestațiile sale de-a lungul timpului la echipa de club, tânărul Hagi a demonstrat tuturor că este un fotbalist de valoare, iar ultima realizare nu este decât o încununare a constanței sale fotbalistice.

Gică Hagi are de ce să fie mândru

Ianis Hagi este din nou eroul scoțienilor. Fotbalistul român a devenit MVP la Glasgow Rangers după meciul pe care echipa sa l-a câștigat contra celor de la Ross County, unde dat o pasă decisivă la unul dintre cele goluri cinci înscrise.

Grație acestei reușite personale, Ianis Hagi, care este antrenat de Steven Gerrard, a devenit cel mai bun pasator din prima ligă scoţiană. Dintr-o simplă rezervă, fiul „Regelui” a ajuns să dovedească, la 22 de ani, că este o valoare.

Golul de 4-0 a venit din pasa lui Ianis Hagi (a jucat tot meciul). Românul este lider solitar în topul celor mai buni pasatori din Scottish Premier League, cu 9 pase decisive în 21 de meciuri.

Ianis Hagi, laude de la presa din Scoția

În plus, în acest sezon, Ianis Hagi mai are două pase de gol date în preliminariile Ligii Europa. La această „salbă” de reușite se adaugă și cele patru goluri (trei în campionat, unul în Liga Europa), arată cancan.ro.

Pentru evoluția din partida cu Ross County, Ianis Hagi a fost notat de scoțienii de la Glasgow Times cu opt, cea mai mare notă de la Rangers, aceeași primită de coechipierii Connor Goldson, Filip Helander, Ryan Kent și Ryan Jack.

„Ianis Hagi continuă să își cimenteze locul în echipa de start a lui Rangers. A muncit mult, o prestație bună”, au scris scoțienii despre jocul lui Ianis Hagi din meciul cu Ross County.