Fiul lui Gică Hagi o duce bine atât pe plan personal cât și pe plan sentimental. Acesta s-a integrat perfect în echipa Glasgow Rangers, acolo unde este mijlocaș, și trăiești și o adevărată poeveste de dragoste de aproape un an și jumătate cu o tânără de origine aromână din Constanța. Aceasta așteaptă să-și termine studiile pentru a-l însoți pe Ianis Hagi în străinătate.

„Fac o pereche perfecta. Ianis este un baiat foarte educat, inteligent. Se comporta minunat cu ea! Si fata este desteapta, inca este studenta, dar se inteleg foarte bine”, a spus un apropiat al celor doi, pentru Ziare.com.

În trecut, Ianis Hagi s-a mai iubit cu nepoata lui Silviu Luni dar relația celor doi nu a fost una de lungă durată.

Ce scriu jurnaliștii scoțieni despre Ianis Hagi

Săptămâna trecută, Glasgow Rangers a obținut calificarea în turul 3 preliminar al Europa League. În acest context, jurnaliștii publicației The Scotsman au notat că mijlocașul român a fost unul dintre cei mai buni pe teren.

Românul a primit cea mai mare notă, 8, fiind laudat pentru „milioanele de lovituri libere câștigate, două dintre ele fiind încheiate cu gol pentru Rangers”.

Și ziarul scoțian The National a dat note fotbaliștilor de la Glasgow Rangers. Din partea jurnaliștilor de aici, Ianis Hagi a primit nota 6, jurnaliștii scoțieni punctând faptul că „deși s-a întâlnit deseori cu mingea în zonele periculoase ale terenului, sunt așteptări mai mari de la el”.

Cum a ajuns să joace în Scoția

Ianis Hagi s-a transferat definitiv la Glasgow Rangers, unde va evolua sub comanda lui Steven Gerrard, după ce iniţial fusese doar împrumutat acolo de către belgienii de la Genk.

Hagi junior a ajuns în Scoţia în ianuarie 2020, sub formă de împrumut, însă a reuşit să-i impresioneze pe scoţieni încă de la primele meciuri. În total, Ianis a evoluat în 12 partide pentru Rangers şi a marcat 3 goluri, dar a dat şi 2 pase de gol.

Potrivit Transfer Tavern, Ianis Hagi va fi plătit cu 3 milioane de lire sterline pentru următorii trei ani, adică în jur de 3,4 milioane de euro. Un calcul simplu ne arată că Ianis va pleca acasă cu circa 84.000 de euro în fiecare lună, adică peste 21.000 de euro pe săptămână!

Având în vedere media venitului săptămânal la Glasgow Rangers, care este în jur de 14.000 de euro, asta înseamnă că Ianis Hagi va fi cel mai bine plătit jucător dintre cei aflaţi sub comanda antrenorului Stevan Gerrard, scrie digisport.ro.