Gică Hagi va vinde în curând 60% din acțiune clubului de fotbal Viitorul și va rămâne cu doar 40%. Astfel, 20% din acțiuni vor ajunge la eMAG, alte 20% vor fi controlate de Mobexpert, iar ultimele 20% dintre procente vor ajunge la o puternică firmă de IT din România.

Cea mai importantă condiție stabilită între Gică Hagi și noii investitori este ca fostul decar al ”Generației de Aur” să rămână antrenorul echipei constănțene cel puțin în următorii trei ani, informează digisport.ro.

Cel mai probabil, acesta este motivul pentru care Gică Hagi a anunțat că nu le va mai vinde niciun jucător rivalelor din Liga 1. Dacă va avea susținere, Regele va avea și posibilitatea de a le mări salariile jucătorilor, având șanse mai mari să îi păstreze.

”Îi știu pe toți, de la Divizia B și Divizia C. Când jucătorii acceptă linia salarială, vom ridica și noi puțin standardul. Nu vom mai da jucători în România. Am luat această decizie, să dăm jucători doar afară. În România vom da jucători doar liberi de contract”, a spus Hagi, după ultimul meci al echipei sale.

Ultimii cinci jucători pe care Viitorul i-a vândut către FCSB l-au costat pe Gigi Becali nu mai puțin de 8,4 milioane de euro. Este vorba de transferurile lui Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Florin Tănase, Romario Benzar și Ionuț Vînă.