George Țucudean, fotbalistul echipei CFR Cluj și al naționalei României, este nu doar cel mai bun atacant român al momentului ci și cel mai bogat jucător de fotbal al nostru, mai bogat decât mulți dintre patroni. Averea familiei sale, estimată la circa 25 de milioane de euro este mai mare decât valoarea oricărei echipe unde a jucat Țucudean, ba chiar a mai multor echipe la un loc. Ca idee, bugetul unei echipe de top din România (cum ar fi FCSB) nu sare de 10-15 milioane de euro anual.

Libertatea a arată și în ce constă averea familiei Țucudean din Arad,prezentă și în top 300 cei mai bogați români realizat de Capital, dar și care sunt planurile de viitorul ale fotablistului.

Țucudean spune că se va îndrepta spre afaceri după ce va termina cu fotbalul, iar afacerile familiei sunt concentrate în imobiliare, agircultură și vinificație și imobiliare. În total, peste 1.500 de oameni lucrează în business-ul familiei.

Cel mai recent, familia a început construcția unui abator modern pentru procesarea cărnii venite din fermele de vaci și oi.