În ultima vreme au existat zvonuri potrivit cărora Ianis Hagi ar putea pleca în această vară de la Glasgow Ranger. Se pare Ianis Hagi ar fi primit oferte din Franța și Italia pentru un eventual transfer.

Radu Banciu, despre transferul lui Ianis Hagi

Jurnalistul Radu Banciu a spus care este posibilitatea ca Ianis Hagi să plece din Scoția la o altă echipă.

„Dacă l-ar transfera OM pe Ianis Hagi? Posibil. E un jucător care ar putea să-l păcălească pe Pablo Longoria (președintele lui Olympique Marseille-n.red), la cât fotbal știe Longoria. Acum sper să nu îl păcălească și pe Marceilno (antrenorul echipei-n.red), poate Marcelino nu va avea nevoie de el că altfel îl aducem pe Hagi.

Este un jucător ieftin, o gloabă de fotbalist, ăștia îi trebuie lui Longoria. Ieftini și prostănaci. Dar încă o dată, dacă Marcelino nu îi vede un loc, s-ar putea să nu vină.”, a explicat Radu Banciu.

Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția

Publicația Ibrox Noise relatează că „Ianis Hagi are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea contractului pe 2 ani în decembrie, când era la mile distanță de a fi refăcut complet”.

„Rangers nu mai are nevoie, probabil, de Ianis Hagi! După accidentare, românul nu s-a mai apropiat deloc de forma cu care își obișnuise suporterii, aceștia punându-se de acord pe rețelele de socializare că Ianis trebuie să se transfere în această vară.

Rangers este pregătită să îl vândă în actualul mercato, deși abia i-a reînnoit angajamentul în luna decembrie, contractul încheindu-se pe 30 iunie 2026. Are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea acordului într-o perioadă în care era la mile distanță de a fi recuperat complet.

Dacă Ianis ar fi fost în formă, iar Rangers ar fi încasat o sumă între 8 și 10 milioane de lire sterline în schimbul său, ar fi fost o mișcare bună. Însă acele vremuri s-au dus de mult și acum doar se complică situația. E de văzut ce oferte vor veni cu adevărat pentru el.”, au scris jurnaliștii scoțieni.

Radu Banciu, cuvinte dure la adresa lui Gheorghe Hagi

Radu Banciu i-a adresat cuvinte extrem de dure și lui Gheorghe Hagi. Jurnalistul a râs de greșelile sale de exprimare.

„El a fost mereu aşa. Nu vezi că nu reuşeşte să încheie o frază. Incapacitate monumentală de a încheia cuvintele.

Eu nu înţeleg cum un om la vârsta lui nu a citit un text, nu a făcut un exerciţiu de lectură care să îţi mai aducă nişte cuvinte în vocabular. Nu se poate să fii chiar bâtă absolut. Cum să te înţelegi cu fotbaliştii? Ăsta e ca târnăcopul, Gică Hagi. Trebuie, totuşi, puţină pedagogie. Nu poţi să ajungi antrenor şi să fii ca lemnul.

În afară de 2-3 înjurături, tu nu ştii să spui nimic. Omul ăsta nu poate să articuleze o frază. Ce să le spui unor copiii? Ce să le spui? Îmi dau seama când a lăsat-o pe Galatasaray pe 13 când a spus că el a venit să lucreze în detrimentul echipei. Îmi dau seama ce o fi spus ăia despre el. Ce om poate să fie ăsta?”, a spus Radu Banciu.