Radu Banciu a lansat vorbe dure la adresa lui Lionel Messi, despre care spune că este un jucător oarecare. Totodată, Radu Banciu este de părere că posibila revenire a jucătorului la Barcelona este falsă.

Radu Banciu vrea retragerea lui Messi din fotbal

De asemenea, jurnalistul e de părere că jucătorul care în prezent performează la PSG nu ar trebui să aibă pretenţii ridicate, în condiţiile în care forma lui fizică e în scădere şi în curând va împlini vârsta de 36 de ani.

„Messi este un nenorocit, aşa cum a fost toată viaţa lui! Discuţia lui de întoarcere la Barcelona este una falsă, pentru că dacă el ar fi vrut să vină, le spunea clar (oficialilor de la Barcelona-n.red) << mi-aţi dat 550 de milioane v-am ruinat o dată, am onoarea asta, măcar atât, încât să nu vă mai ruinez şi a doua oară.

Eu ştiu foarte bine cine sunteţi voi, voi ştiţi foarte bine cine sunt eu, haideţi să ne înţelegem pe nimic, vin îmi daţi cât vreţi voi şi mai joc doi ani>>, că el oricum are 36 de ani.”, a declarat Radu Banciu.

Radu Banciu, vorbe dure la adresa lui Messi

În opinia lui Radu Banciu, care nu este un fan al fotbalistului argentinian, Messi a fost un jucător oarecare care nu făcea nimic pe terenul de fotbal.

„Dacă Messi vine în campionatul Spaniei, chiar şi cu hoţiile alea de arbitraje, chiar şi cu rebuturile alea care sunt. În Ligue 1 nu reuşea să facă pe nimeni, ca să fie clar! Messi a fost un rebut, un jucător oarecare care nu făcea nimic.

PSG nu prindea nicio cupă europeană doi ani la rând dacă stătea în el. La Barcelona, cât poate să îi fraierească şi pe ăia, cu Real Madrid şi Atletico Madrid nu ar face nimic. El pe teren e zero!”, a mai spus Radu Banciu, într-o emisiune la Prima Sport.

Amintim că în cadrul Galei FIFA The Best de la Paris, din luna februarie, Lionel Messi, campion mondial cu Argentina, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2022.

Cel care a înmânat premiile a fost președintele FIFA, Gianni Infantino.

Pe lângă argentinian, au mai fost nominalizați Karim Benzema (Franţa/Real Madrid) şi Kylian Mbappé (Franţa/Paris Saint-Germain).