Tragedie în România. În urma ploilor torențiale de duminică, au avut loc mai multe accidente, printre care și unul care s-a produs pe A2. Mai multe persoane au fost rănite, înregistrându-se și două decese.

Este vorba despre o tânără arbitru de volei din Târgoviște, Elena Ivașcu, în vârstă de 23 de ani. Aceasta și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a intrat în plin în peretele despărțitor dintre benzi, transmite Realitatea Plus.

Totodată, o altă tânără a mai decedat în urma impactului în contextul în care mașina în care se aflau persoanele decedate a rămas pe autostradă fără nicio lumină aprinsă care să îi semnalizeze prezența. Astfel, în doar câteva secunde, o altă mașină a intrat în plin în cea oprită deja pe parapet, alte două persoane fiind rănite.

Vestea tragică a fost confirmată de Asociația Județeană de Volei Dâmbovița. Într-o postare pe Facebook, colegii antrenoarei au transmis condoleanțe familiei, precizând că pierderea ei este o tragedie imensă pentru echiă.

Tragedia momentului în România

„Colectivul Asociației Județene de Volei Dâmbovița transmite condoleanțe familiei doamnei profesor Daniela Ivașcu, profesor de Educație Fizică și Sport la Colegiul Național „Constantin Carabella” Târgoviște, greu încercate de pierderea fiicei sale, Elena, un tânăr arbitru de volei în cadrul asociației noastre. Suntem alături de familia îndurerată și regretăm dispariția prematură a acesteia. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis colegii acesteia.

Amintim faptul că duminică, două caramboluri cu 7 mașini implicate s-au produs simultan, pe Autostrada Soarelui. Traficul rutier a fost restricționat în Fundulea, județul Călărași, iar pe prima bandă și pe cea de urgență s-a circulat îngreunat. În urma accidentelor, o singură persoană a cerut îngrijiri medicale.

Tot duminică, alte accidente grave au avut loc și pe A1, unde cinci persoane au fost rănite. În același timp, un șofer şi-a rupt maşina în două într-un cap de pod pe o șosea din județul Iași.

O altă tragedie a avut loc și în Argeș, unde un alt autoturism care circula duminică dimineaţă pe DN 73, în zona localităţii argeşene Miceşti, a lovit glisiera şi s-a răsturnat în şanţ, şoferul fiind găsit inconştient de către echipele de salvare.