Vești tragice de la IPJ Suceava. Motociclistul implicat în accidentul din localitatea Dănila a murit la spital

Polițiștii suceveni au efectuat primele cercetări în cazul accidentului produs miercuri pe raza localității Dănila, în care au fost implicate două persoane care se deplasau cu o motocicletă, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Suceava.

Amintim că accidentul s-a produs la ieşirea din localitate, pe DN 2, în momentul în care, după o curbă la stânga, motociclistul în vârstă de 68 de ani a intrat în coliziune cu parapetul metalic ce mărgineşte partea carosabilă.

Au fost răniţi conducătorul motocicletei şi pasagera în vârstă de 65 de ani

În urma accidentului au fost răniţi conducătorul motocicletei şi pasagera în vârstă de 65 de ani. La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD TIM, în sprijinul acestora ajungând şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, informează ISU Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, preciza, miercuri, că ambele persoane, conştiente, au primit primul ajutor la faţa locului şi apoi au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi SAJ către Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Înainte de sosirea echipajelor, la faţa locului a ajuns un pompier aflat în timpul liber, care, împreună cu fiul său, l-a asistat pe unul dintre cei doi răniţi, mobilizându-i capul pentru protecţia coloanei cervicale.

Anterior, pompierul a sunat la 112 şi i-a dat toate informaţiile necesare medicului coordonator, pentru a se decide asupra tipului de echipaje ce urmau să fie trimise la faţa locului. În urma tragicelor evenimente, oamenii legii a deschis un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Sursa foto: Dreamstime