Avocatul motociclistului Laurențiu Trică Mitici a venit cu o serie de explicații și informații noi în cazul care a șocat Capitala și chiar întreaga Românie. Avocatul Marius Iorga afirmă că victima care a murit după ce a fost proiectată într-o mașină, după ce s-a dezechilibrat de pe trotineta electrică, ar fi suferit de afecțiuni psihiatrice. Mai mult, apărătorul motociclistului spune că există și un certificat medico-legal eliberat în acest sens. În același timp, oamenii care îl cunoșteau pe Răzvan Mihai Guțu, zis Bafto, spun despre acesta că nu mai avea dreptul la permis, fără să explice însă de ce, scrie B365.ro.

„Eu aștept să vină datele la dosar să confirme ceea ce am spus”, a spus avocatul pentru b365.ro.

Bărbatul cu trotinetă electrică ar fi fost bolnav, spune avocatul motociclistului Americanu

Avocatul a declarat că victima ucisă miercurea trecută în trafic ar fi suferit de fapt de afecțiuni psihiatrice  și chiar deținea un certificat medico-legal. De asemenea, prietenii lui Bafto au transmis imediat după tragedie că acesta nu mai avea de mai mulți ani dreptul la permis, chiar dacă avea în posesie o mașină veche. Documentul cu privire la această condiție ar urma să ajungă în curând la dosar.

„O nebunie ce s-a întâmplat în ziua aia, un tip cu cazier, un tip care avea dosare pentru distrugere pentru că se plimba cu tricicleta și lovea oglinzile oamenilor. Așteptăm rezultatele de la IML săptămâna viitoare. Suspiciunile nu sunt de alcool, suspiciunile sunt mai grave. Chiar și așa, are un certificat medico-legal că ar avea afecțiuni medicale psihiatrice grave, cu schizofrenie.

Un comportament extrem de dubios, a intrat cu tricicleta aia fix în el, în motocicletă, reproșându-i că de ce a ambalat când a trecut pe lângă el. Sunt martori care l-au văzut că l-a lovit. El a vrut să îl oprească, era un pericol. Gestul lui că a aruncat cu casca a fost să îl oprească. N-a văzut că vine o mașină de pe contrasens și că el va cădea fix în mașina aia. O secundă îți schimbă viața”, a mai spus avocatul pentru b365.ro”, a declarat avocatul Marius Iorga recent.

Bărbatul pe trotinetă nu mai avea dreptul să conducă mașini

Vloggerul Nicos, cel mai bun prieten al lui Bafto, a explicat într-un interviu pentru Wowbiz că Răzvan Mihai Guțu nu mai avea dreptul de a conduce de mai mulți ani, iar mașina sa era în paragină în spatele blocului, acesta fiind și motivul pentru care alegea să își cumpere trotinete electrice.

„Dintr-un cerc de 10 persoane el era cel mai entertainer. Era un vibe, era un suflet plin de bucurie, transmitea o stare bună. Te făcea să râzi. Îl cunosc foarte bine și nu cred că el și-ar fi dorit să se ajungă la așa ceva. Nu era o persoană conflictuală.

Locuia singur, avea o pisică pe care a găsit-o pe stradă și o lua mereu cu el și era pasionat de trotinete electrice deoarece nu mai avea permis. Nu mai avea drept de conducere, dar asta nu știu. Este un detaliu mult prea îndepărtat, nu mai știu exact ce a făcut de a rămas fără drept de conducere sau poate așa m-a mințit el pe mine că niciodată nu l-am întrebat ia arată-mi și mie permisul. Avea o mașină care era foarte stricată în spatele blocului. Mi-a spus că nu poate să conducă și de aceea își cumpără trotinete”, spunea Nicos pentru Wowbiz.