Populația este în doliu. Recent, o cântăreață americană și-a luat la revedere definitiv de la lumina reflectoarelor și a plecat în lumea celor drepți. Este vorba despre artista Joanne Shenandoah. Aceasta a murit la onorabila vârstă de 63 de ani.

De ce a murit Joanne Shenandoah

Joanne Shenandoah, cunoscută și apreciată pentru talentul ei de a cânta muzică nativă americană, a decedat în Scottsdale, Arizona. Teribilul incident a avut loc luni seară, potrivit USA Today.

Aceasta s-a stins din viață din cauza unor complicații cauzate de o sângerare abdominală. De câțiva ani, vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate, inclusiv afecțiuni hepatice, după ce a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană.

Mesaj emoționant pentru Joanne Shenandoah

La aflarea acestei vești, The Native American Music Awards & Association a transmis un mesaj emoționant pentru familia îndoliată.

„Vocea frumoasă, eleganța fără echivoc și grația au făcut din ea un model”, a transmis The Native American Music Awards & Association.

Datorită talentului ei muzical, Joanne Shenandoah a fost premiată cu 14 premii Native American Music Awards, record absolut pentru un artist din această categorie muzicală. În urmă cu 15 ani, mai exact în 2006, acesta s-a numărat printre artiștii care au contribuit la „Sacred Ground: A Tribute to Mother Earth”, care a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album de muzică nativă americană.

Joanne Shenandoah a cântat pentru personalități cunoscute precum Dalai Lama și Nelson Mandela. De asemenea, artista a fost invitată să cânte în locații celebre, precum Casa Albă și Carnegie Hall.

Tristețe printre actorii cunoscutului serial „Seinfeld”

Doliul nu se limitează doar la lumea muzicii, ci cuprinde și domeniul teatrului și cinematografiei. Tot în această lună, a decedat un actor american celebru.

Actorul Lou Cutell, cunoscut pentru aparițiile în serialele „Seinfeld”, „Curb Your Enthusiasm” și „Anatomia lui Grey”, a murit la 91 de ani. Lou Cutell a jucat rolul dr. Howard Cooperman din serialul „Seinfeld”.

Anunțul decesului a fost făcut de către un prieten al actorului, Mark Furman, pe pagina sa de Facebook.

„După 91 de ani și o viață fabuloasă, prietenul meu Lou Cutell s-a dus acasă”, scris acesta, potrivit express.co.uk.

Actorul Lou Cutell s-a născut la New York, pe 6 octombrie 1930, din părinţi sicilieni, și a debutat pe Broadway, în urmă cu 60 de ani. Ulterior, actorul s-a mutat în Los Angeles, unde a absolvit Universitatea din California. El a apărut în show-ul tv „The Dick Van Dyke Show”, din 1964, apoi în producții devenite clasice, precum „The Mary Tyler Moore Show”, „Starsky and Hutch”, „Kojak” și „Newhart”.