România este în doliu. Din păcate, s-a întâmplat în urmă cu foarte puțin timp. Autoritățile au făcut teribilul anunț. Un cunoscut om de afaceri și-a pierdut viața într-un accident mortal de circulație.

Tragedia momentului în România

Este tragedia momentului în România. Un om de afaceri, cu mai multe magazine în Târgu Jiu, a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Bengeşti Ciocadia, pe Drumul Naţional 67. Nu este singura victimă a accidentului rutier.

Este vorba despre Romeo Cristian, patronul unui lanţ de farmacii din Târgu Jiu. Acesta s-a stins din viaţă imediat. „În urma cu putin timp am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un grav accident de circulatie produs pe raza localităţii Scoarţa, satul Câmpu Mare in care au fost implicate 2 autovehicule.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum şi doua echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime. Una dintre victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie, medicul sosit la fata locului a declarat decesul.

Celelalte două victime au suferit leziuni multiple si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu.

Colegii politisti efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic“, a transmis ISU Gorj în urmă cu puțin timp.