Tragedie fără precedent în România, chiar înainte de Bobotează. Mihail Costachi, un cunoscut kinetoterapeut din Focşani, dar şi una dintre fiicele sale, Andreea Costachi s-au stins din viață. Tragicul incident s-a produs în cursul zilei de miercuri.

Cei doi se aflau într-o mașină pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, unde s-a produs și accidentul. Tatăl și fiica au fost transportați la nitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a le salva viața, pentru cei doi a fost mult prea târziu. Aceștia au murit la spital.

De menționat este faptul că Mihail Costachi era extrem de cunoscut în Focşani. El era unul dintre cei mai experimentaţi maseuri. Tragedia s-a produs chiar în momentul în care bărbatul își conducea fiica la aeroport.

Aceasta urma să se reîntoarcă în Marea Britanie după ce a petrecut cu familia Crăciunul și Revelionul. În ceea ce privește modul de producere al tragicului accident, publicația locală buzoienii.ro, scrie că un autoturism a intrat pe contrasens și a izbit din plin mașina celor doi focșăneni.

Doliu imens. Un tată și fiica lui au murit într-un accident

Vestea a ajuns și la urechile primarului Cristi Misăilă care s-a arătat șocat. Acesta susține că Mihail Costachi era un om deosebit şi un maseur extraordinar, moartea sa fiind o adevărată pierdere pentru comunitate. Totodată, el a transmis și condoleanțe familiei și celor îndurerați.

„Mare tragedie în Focşani: Mihail Costachi, un om deosebit şi un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viaţă în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe centura aceluiaşi municipiu!

Din păcate, în accident, a decedat şi una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist şi minunat, cu un mare caracter şi cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail! Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care ştie să aline suferinţele oamenilor”, a scris primarul Cristi Misăilă pe pagina de socializare.

O reacție în acest sens a venit și din partea localnicilor. Aceștia au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerată, având doar cuvinte de laudă la adresa kinetoterapeutului care s-a stins din viață.

„Dumnezeu sa-i odihnească în pace! Un om deosebit, un profesionist desăvârşit, mare pierdere pentru comunitate! Condoleanţe familiei!”;„Condoleanţe familiei. Un om pe care nu îl vom uita niciodată, avea mereu o vorbă bună pentru fiecare, nu e drept. Dumnezeu să îi odihnească în pace! O mare tragedie”, sunt doar o parte dintre mesajele transmise de aceștia.