Doliu uriaș în politică! Un fost consilier s-a stins din viață. Tragedie în România

Consilierul local din Alba Iulia, Pavel Popa, supranumit ”Pistol” s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, informează alba24.ro. Acesta a fost consilier local din partea cartierului Oarda în Consiliul Local Alba Iulia, încercând din răsputeri să îi ajute pe oamenii din comunitatea sa.

De asemenea, acesta era recunoscut pentru respectul pe care îl arăta celor din jur, dar și pentru insistențele sale. Pavel Popa a fost prezent în permanență în jurul fostului primar Mircea Hava, pe care îl presa mereu cu problemele pe care comunitatea le are, până când acestea erau rezolvate.

Un alt nume important din politică s-a stins

Paul Niculescu, viceprimar al comunei Ștefan cel Mare, s-a stins din viață marți, 4 ianuarie. Conform informațiilor postate pe pagina de Facebook a PSD Argeş, regretatul politician „a încetat din viață în această după-amiază, plecând prea devreme”.

„Pentru PSD Argeș, astăzi este o zi tristă. Paul Niculescu, viceprimar al comunei Ștefan cel Mare, a încetat din viață în această după-amiază, plecând prea devreme dintre noi. Suntem alături de familia îndoliată, mult încercată de această pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris PSD Argeş.

Aminitim că fostul parlamentar social-democrat Anton Miţaru s-a stins din viață în urmă cu o lună. Anton Miţaru a fost parlamentar PSDR în perioada 2000-2004. Totodată, a fost și director Oltchim pentru o scurtă perioadă de timp. Anunțul a fost făcut chiar de primarul de Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, care a scris că regretatul social democrat a fost un „profesionist gata să preia şi să ducă la bun sfârşit orice sarcină i se încredinţa”.

„Ne-a părăsit Anton Miţaru: un om drag, un administrator priceput al treburilor judeţului şi municipiului, un politician care a ştiut întotdeauna să negocieze pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru comunitatea locală.

L-am cunoscut în numeroase ipostaze – prieten, colaborator apropiat în Primăria municipiului, profesionist gata să preia şi să ducă la bun sfârşit orice sarcină i se încredinţa – şi cu atât mai greu îmi vine, în aceste momente dureroase, să admit că de astăzi, Anton Miţaru a ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală. De numele său rămân legate o serie de realizări de excepţie în Râmnic şi în judeţ, care vor duce mai departe amintirea unui om dedicat celor din jur”, a transmis primarul de Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.