O nouă răsturnare de situație în cazul morții afaceristei din Costanța, Mihaela Galani. Tânăra în vârstă de doar 33 de ani s-a stins din viață la scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din localitate.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, aceasta a fost găsit inconștientă în mașină după ce de câteva zile a acuzat o stare de rău, dezvăluiau prieteni din anturajul acesteia.

Totodată, aceleași surse au mai spus că Mihaela Galani ar fi renunțat la dializă, din cauza programului estrem de încărcat. În același timp, noile informațiia rată că problemele la inimă pe care aceasta le avea ar fi fost cauzate de tratamentul pe care îl urma după transplant, iar Mihaela Galani lua medicamente și pentru a-și ține tensiunea sub control.

Compania Gemelli Shoes a oferit o serie de declarații în acest context. Reprezentanții companiei spun că tânăra a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă.

De menționat este faptul că aceasta este a doua tragedie care lovește familia afaceristei. În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă, iar moartea acestuia a devastat-o pe tânără. Tot în acea perioadă, aceasta a făcut un transplat de rinichi în străinătate, urmând un tratament în acest sens.

Ce scrie în raportul INML al medicilor

Medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani, adică în anul 2021, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

În primele zile ale anului, în timp ce mergea la locul de muncă, Mihaelei i s-a făcut rău și a fost găsită inconștientă în mașină. În raportul INML redactat de medici, cauza morții este comă ureică, adică blocaj renal.

Mai exact, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, unde ulterior a fost găsită și inconștientă, rinichiul tinerei în vârstă de doar 33 de ani ar fi cedat. De menționat este faptul că starea de sănătate a afaceristei s-a degradat în câteva zile și nicidecum brusc. Mai exact, potrivit impact.ro, Mihaela Galani le-ar fi spus apropiaților în ultimele zile că se simțea rău, dar nu a mai apucat să ajungă la spital pentru a-și face investigații în acest sens.