Cu o zi în urmă, o veste tragică a zguduit întreaga Românie! O tânără afaceristă de numai 33 de ani din Constanţa a încetat din viaţă.

Decesul Mihaelei Galani a şocat România!

Este vorba despre Mihaela Galani, cunoscută în oraş drept deţinătoarea companiei Gemelli Shoes.

Ea a fost găsită inconştientă în maşină şi a fost dusă de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic să-i salveze viaţa, după ce Mihaela a intrat în stop cardiorespirator.

Noi detalii despre moartea tinerei de 33 de ani

Iată însă că acum apar detalii noi, care ar putea lămuri misterul din spatele decesului subit al tinerei de 33 de ani.

Prietenii Mihaelei Galani spun că aceasta s-a simţit rău în ultimele zile.

În plus, în urmă cu zece ani, ea a fost nevoită să facă un transplant de rinichi, operaţia având loc în străinătate. După acel moment, Mihaela a fost nevoită să urmeze un tratament cu dializă, relatează Antena 3. Medicii din străinătate au informat-o, imediat după operaţie, că va fi nevoie să revină sub bisturiu după zece ani, adică în 2021.

Totuşi, cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită în mod oficial, o anchetă fiind deschisă în acest sens.

Nu a fost singura dramă din viaţa sa. În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei a încetat din viaţă, iar asta a avut un efect devastator asupra fetei.

Vestea morţii Mihaelei Galani a fost dată publicităţii chiar de către echipa magazinului de încălţăminte din Constanţa. Imediat, acolo au fost aprinse mai multe candele şi au fost aşezate flori, în faţa sediului, iar cunoscuții au mers să îi ducă un ultim omagiu.

Mesaj emoţionant din parte fostei sale profesoare

“Am inima împietrită!

Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele…

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos!

Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi…

Chiar nu știu”, este mesajul tulburător postat de către Monica Croiu, cea care i-a fost profesoară Mihaelei.