Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se pare că nu este tocmai bună, cu doar două zile înainte ca acesta să urce pe scenă. Actorul este încă internat la Spitalul Monza, unde a suferit până acum două intervenții chirurgicale la inimă.

Alexandru Arșinel are în două zile spectacolul „Hai, Hai, România”, al cărui regizor este și pentru care biletele s-au pus deja în vânzare. În cazul în care starea de sănătate a acestuia nu se îmbunătățește, ar însemna că desfășurarea evenimentului de la Teatrul „Constantin Tănase” va suferi o schimbare importantă.

Arșinel este încă sub supravegherea medicilor

Chiar dacă a trecut cu bine toate intervențiile chirurgicale la inimă, printre care și montarea unui stent, acesta se află încă sub supravegherea medicilor. Alexandru Arșinel sub stricta supraveghere a medicilor, și continuă investigațiile medicale la Spitalul „Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

De altfel, în urmă cu doar câteva ore, acesta a mai făcut o radiografie, după cum a declarat chiar el.

„Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat actorul pentru impact.ro.

Actorul a avut și COVID-19 în aprilie

Trebuie menționat că, în luna aprilie a acestui an, Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați la Spitalul „Matei Balș” din Capitală, după ce s-au infectat cu COVID-19. A ajutat faptul că amândoi au fost vaccinați cu doză dublă, fapt ce le-a permis să treacă cu bine de acest eveniment. Chiar și așa, cei doi au stat aproximativ zece zile internați în spital.

Probleme au existat și la începutul toamnei pentru marele actor. Acesta s-a prezentat în septembrie din nou de urgență la spital acuzând o stare de slăbiciune destul de mare. A fost și momentul când de fapt organismul său a dat semne că nu s-a recuperat complet după infecția cu coronavirus.

În plus, mai trebuie amintit faptul că, în 2013, Alexandru Arșinel a trecut printr-un transplant de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca.