Alexandru Arșinel va fi operat din nou! Care este starea de sănătate a actorului? Mă simt ca ciugulit de un bisturiu

În luna aprilie a acestui an, Alexandru Arșinel s-a infectat cu coronavirus, lucru ce a dus ca bolile pe care le avea anterior să se agraveze. Deși a trecut cu bine peste infectarea cu COVID, actorul a ajuns din nou la spital pe data de 17 noiembrie din cauza unor complicații.

Actorul a povestit, în cadrul unei emisiuni televizate, că săptămâna trecută a fost supus unei operații și că urmează să mai fie operat și în această săptămână. Alexandru Arșinel a spus că a fost operat cu un stent pentru reglarea respirației.

Alexandru Arșinel, departe de normalitate

În cadrul emisiunii televizate, actorul a declarat că nu se simte într-o stare de normalitate, dar că doctorii sunt lângă el.

„Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz.”, spune actorul.

Operația a fost schimbată în ultimul moment

Deși ar fi trebuit să fie operat la inimă, doctorii au decis schimbarea operației în ultimul moment, așa că actorul a fost operat cu stent pentru creșterea activității respirației.

”Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a mai spus actorul în vârstă de 82 de ani.

Alexandru Arșinel, trist că nu va participa la parastasul Stelei Popescu

Alexandru Arșinel are 82 de ani. Problemele de sănătate îl vor ține departe anumite momente extrem de importante pentru el. Din acest motiv, el se declară trist din cauza faptului că nu va participa, pe 23 noiembrie, la parastasul de patru ani al fostei sale partenere de scenă, inegalabila actriță Stela Popescu.

„Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a mai spus îndrăgitul actor.