Doliu uriaș în lumea modei! S-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. Era mereu cu un zâmbet pe buze

Reprezentanta companiei Gemelli Shoes, Mihaela Galani, s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. Echipa magazinului de încălțăminte din Constanța, cea care a anunțat decesul tinerei, spune că lucrurile vor merge mai greu în următoarea perioadă, precizând, de asemenea, că nu se știe când vor reveni.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, a spus echipa magazinului.

Tânăra a fost găsită inconștientă în propria mașină și a fost dusă de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, acolo unde i s-a acordat primul ajutor. Din păcate, Mihaela Galani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii nu au mai putut să o readucă la viață.

În fața magazinului pe care îl avea au fost așezate buchete de flori și lumânări.

În plus, Monica Croiu, cea care i-a fost profesor, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe în care spune că Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente. Monica Croiu a adăugat că reprezentanta companiei Gemelli Shoes și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul.

”Am inima împietrită!

Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele…

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos!

Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi…

Chiar nu știu.”, a fost mesajul postat de către Monica Croiu pe pagina de socializare.

Mihaela Galani a trecut printr-o adevărată dramă

Mihaela Galani a mai avut un frate geamăn care, în urmă cu zece ani, s-a stins din viață, lucru ce a marcat-o profund pe reprezentanta companiei Gemelli Shoes.

De asemenea, aceasta a povestit într-un interviu pentru wall-street.ro că a trebuit să înfrunte numeroase provocări din cauza afacerii pe care o are. La momentul respectiv, Mihaela Galani spunea despre afacerea sa că este un business cu pantofi croiți manual, în România, cu forță de muncă autohtonă și după modele locale.