Momente de groază la Ministerul Dezvoltării. Un angajat al Departamentului de Comunicare din cadrul ministerului a fost găsit mort, joi dimineaţă, în propriul birou.

Potrivit primelor informații apărute, este vorba despre un angajat model, care obişnuia să vine la muncă devreme, încă de la primele ore ale dimineții.

Se pare că bărbatul a ajuns joi de dimineață la lucru la ora 7.30, ducându-se direct în biroul său. Potrivit Antena 3, la doar o oră distanță, la ora 8.30, femeia de serviciu l-ar fi găsit pe acesta decedat. Din informațiile comunicate reiese că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator.

Tragedie la Ministerul Dezvoltării

Femeia de serviciu a sunat direct la 112 și i-a anunțat totodată și pe colegii bărbatului despre cele întâmplate. Două echipaje de medici au sosit la fața locului și i-au făcut toate manevrele necesare bărbatului.

Din păcate însă, în ciuda eforturilor uriașe depuse și resuscitărilor, bărbatul a fost declarat decedat.

În momentul de față, colegii bărbatului, dar și restul angajaților de la Ministerul Dezvoltării încearcă să îi contacteze apropiații. Se pare însă că soția acestuia nu a fost informată până acum, deoarece nimeni nu are numărul acestuia de telefon.

De menționat este faptul că angajații nu pot accesa telefonul bărbatului în momentul de față, din cauza situației actuale.