A ajuns de urgență pe mâna medicilor! Rică Răducanu continuă să aibă probleme de sănătate. Chiar dacă a scăpat de virusul necruțător, acesta a fost operat de urgență. Menționăm că fostul portar de la Rapid a scăpat de incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală în urma căruia mai mulți oameni și-au pierdut viața.

Potrivit antenastars.ro, fostul fotbalist are altă problemă care îi afectează sistemul respirator. Amintim că soția sa se află în continuare internată la spital iar starea de sănătate a acesteia ridică semne de întrebare.

”Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut”, a spus Rică Răducanu.

”Nevasta mea e încă la “Matei Balș’. A avut noroc. Când eram acolo, am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut.

Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat două săptămâni”, a mai spus Răducanu.

A ajuns de urgență pe mâna medicilor! Rică Răducanu: Săracii, doctorii parcă sunt roboți

A ajuns de urgență pe mâna medicilor! Fostul portar de la Rapid a declarat că a fost internat chiar în salonul 5 al Institutului Matei Balș, salon care în urmă cu câteva zile a luat foc. Acesta povestește că medicii de la spital au ajuns ca niște roboți și că astfel de nenorociri sunt de așteptat când este foarte multă aglomerație.

”Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație.

Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația.

Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a spus Rică Răducanu, pentru Antena Stars.