Veşti proaste pentru iubitorii sportului din România: celebrul Rică Răducanu, unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut fotbalul românesc, se află internat în spital.

Atât fostul portar, cât şi soţia sa, se află înternaţi la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” din Capitală, în urma infectării cu COVID-19.

O legendă a fotbalului românesc, internat cu COVID. Rică Răducanu, dezvăluiri de pe patul de spital

Rică Răducanu a intrat, miercuri, în direct cu Cătălin Măruţă, în cadrul emisiunii pe care acesta din urmă o are la PRO TV. Fostul sportiv anunţase încă de acum două zile că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, însă el şi soţia sa se aflau acasă la acel moment.

Între timp însă, starea lor de sănătate s-a înrăutăţit şi au fost internaţi în spital. Rică Răducanu a povestit că soţia sa este cea în stare mai gravă, fiind în acest moment conectată la aparatele de respiraţie. Fostul sportiv a spus că el se simte mai bine.

O legendă a fotbalului românesc, internat cu COVID. Rică Răducanu, dezvăluiri de pe patul de spital

Rică Răducanu (74 de ani), pe numele său adevărat Răducanu Necula, s-a născut pe 10 mai 1946, la Vlădeni, în județul Ialomița. Fostul portar a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic. Pentru această performanță, el a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

Răducanu are un titlu câştigat cu Rapid Bucureşti în 1967 şi două Cupe ale României, cu aceeaşi echipă, în 1972 şi 1979.

Sursă foto: INQUAM Photos, Virgil Simonescu