Postul de televiziune Pro TV se pare că a dat lovitura. După ce a pus mâna pe proiectul celor de la Kanal D, „Survivor România”, cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel, l-a cooptat și pe fostul câștigător al ediției din 2021, Zanni. Acestuia i s-a propus o colaborare, iar filmările ar trebui să înceapă în foarte scurt timp.

Zanni a ezitat să confirme inițial

Chiar dacă inițial nu a dorit să confirme acest zvon, Zanni a mărturisit în cele din urmă implicarea sa și propunerea celor de la Pro TV. El a explicat însă că mai sunt de pus la punct o serie de amănunte cu privire la ceea ce va avea de făcut în noul sezon Survivor, potrivit fanatik.ro.

În plus, nu s-a stabilit clar de unde va lucra pentru Pro TV, adică din Republica Dominicană, acolo unde se filmează noul sezon sau din țară.

Ce rol va juca în noul sezon?

Potrivit spuselor sale, se va ocupa de partea online a emisiunii, postul din Bdul. Pache Protopopescu dorindu-și o vizibilitate cât mai mare în acest sector, pe lângă aceea de pe micul ecran.

„O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, a declarat Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, pentru sursa citată.

Persoane cunoscute în echipa Faimoșilor

Echipa Faimoșilor este alcătuită din persoane cât se poate de cunoscute din România, mulți lucrând și în trecut cu postul de televiziune Pro TV.

Astfel, în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, Pro TV i-a anunțat pe CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Billionera, Elena Chiriac, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Tj Miles. Iar dintre aceștia, mulți au participat la show-uri care au făcut istorie pentru Pro TV, precum Ferma sau Dansez pentru Tine.

Aceștia se vor înfrunta cu echipa celor 12 Războinici, care nu a fost anunțată până acum de producători. De asemenea, marele premiu pus la bătaie pentru acest sezon este de 100.000 de euro.