Trădare momentului în televiziune! A părăsit Pro TV pentru un alt post. Nimeni nu se aștepta

Vitalie Cojocari, unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV, a trecut testele pentru Euronews România, scrie paginademedia.ro, care adaugă că acesta ar urma să se ocupe de o emisiune, dacă ar plec, într-adevăr de la televiziunea din Pache Protopopescu.

Sursa anterior citată spune că acesta lucrează la Pro TV de 17 ani și că și-a început cariera ca reporter la Pro TV Chișinău, în 2005. Ulterior, el s-a mutat la Pro TV București.

Vitalie Cojocari luându-i un interviu preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu (Sursă: Facebook)

Reporterul Ștefana Todică, tot de la Pro TV, este un alt nume cunoscut care a trecut testele de la Euronews România. Aceasta este specializată pe jurnalism economic, arată sursa citată, care adaugă că ea s-a ocupat de proiectul online -”iBani”.

Înainte să lucreze la Pro TV, Ștefana Todică a lucrat peste cinci ani la Digi 24.

Ștefana Todică (Sursă: protv.ro)

Un alt nume important care se va alătura echipei Euronews România este Xenia Croitoru, jurnalista de la Antena 3, care a lucrat la acest post de televiziune de mai bine de un deceniu. Pășea pentru prima dată în studioul Antena 3 în anul 2011 și de atunci a acoperit domeniul politic.

Înainte să profeseze în jurnalism, ea a lucrat timp de patru ani în PR și comunicare.

Xenia Croitoriu (Sursă: Facebook)

Adelin Petrișor părăsește postul după 11 ani

Jurnalistul Adelin Petrișor a ales să plece de la Televiziunea Română după mai bine de 11 ani de activitate, informează paginademedia.ro. Contactat de sursa anterior citată, Adelin Petrișor a precizat, fără a da alte detalii, că va părăsi postul de televiziune la finalul lunii viitoare și se va alătura echipei Euronews.

Adelin Petrișor a lucrat la TVR încă din septembrie 2010, iar înainte a lucrat, timp de 10 ani, la Observator și Antena 3. De asemenea, el a mai lucrat doi ani și la Realitatea TV.

În cei peste 11 ani în echipa TVR, Adelin Petrișor a fost reporte special și șef al secției eveniment, acoperind evenimente precum Primăvara Arabă. În plus, el a făcut parte din singura echipă de jurnaliști români care a documentet conflictul în urma căruia a căzut regimul Ghadafi.

Sursa anterior citată mai spune că Adelin Petrișor a fost în Coreea de Nord și a mai transmis și din Irak, Afganistan și Siria. La începutul pandemiei de coronavirus, el a fost primul jurnalist care a realizat un reportaj în secțiile de Terapie Intensivă din țară.