Duminică, 16 ianuarie, din Republica Dominicană, Daniel Pavel a dat startul unui nou sezon Survivor România. 24 de concurenți, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, au acceptat provocarea, s-au cunoscut și s-au confruntat pe primul traseu din competiție.

Un joc puternic cu răsturnări spectaculoase de scor în care cele două echipe au demonstrat că sunt motivate să câștige și să obțină recompensa pusă la bătaie. După un început în forță în care au reușit să conducă, Faimoșii nu au reușit să mai țină pasul cu adversarii lor până la final. Războinicii au învins cu scorul de 10 la 8 și au câștigat recompensa.

Survivor România, lider în audiență

Prima ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:57.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.3 puncte de rating și 35.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.1 puncte de audiență și 15.1% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 20:22, aproape 3.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Survivor România continuă! Cine va fi marele câștigător?

Aventura continuă, iar Faimoșii și Războinicii se vor reîntâlni în jocul pentru eliminare. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei.

Faimoșii
Războinicii

Cine-și va găsi motivația mai rapid? Cine va reuși să câștige totemul imunității și să-și asigure încă o săptămână în această formulă? Sunt întrebări pe care telespectatorii de acasă și le pun deja.

Războinicii au câștigat prima ediție

Primul joc a fost un traseu mixt, apă și sol. Concurenții au trebuit să depășească obstacole prin apă, apoi pe uscat să arunce inele pe tepușe pentru a obține puncte. Faimoșii au câștigat duel după duel.

Primul punct din competiția a fost adus de Emil Rengle pentru Faimoși, iar la finalul primei jumătăți a meciului conduceau cu 6 la 4 puncte.

În duelul decisiv, Războinica Ștefania Ștefan a învins-o pe Faimoasa Laura Giurcanu. Meciul de duminică, 16 ianuarie, a fost câștigat de Războinici cu 10 puncte. Drept recomenpensă pentru victorie, Războinicii au primit o trusă de unelte pentru construcția cabanei lor.

Prima accidentare la Survivor România 2022

În lupta cu Faimoasa Andreea Tonciu, Războinica Alexandra Duli s-a accidentat ușor. Aceasta a căzut pe schelele din apă și s-a julit.

„Nu, sunt bine! M-am julit că am picat. Am picat pe plasă. Sunt bine. Sunt bine! Numai o julitură. Atât”, a spus Alexandra Duli.