Laura Giurcanu este una dintre cele mai cunoscute tinere din România. Succesul ei a început după câștigarea concursului de modă Next Top Model By Cătălin Botezau. De atunci a continuat să fie foarte activă în mediul online, pe toate rețelele de socializare și a adunat o comunitate mare de oameni de partea ei.

Sursa: Instagram

A trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Cezar. Erau împreună de câțiva ani și părea că este o relație serioasă. Celebrul model a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, deși nu se aștepta la așa ceva. Recunoaște că lucrurile nu mai mergeau bine între ei, dar nu credea că se va ajunge aici.

Laura este dezamăgită că a fost înșelată, lucru pe care l-a aflat de la apropiații care l-au surprins pe Cezar în compania altei femei. Ea recunoaște că nu a fost perfectă și a avut vina ei în această situație, dar nu își imagina vreodată că va fi trădată în acest fel.

A fost înșelată de logodnic

„Această relație ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat.

Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a explicat Laura Giurcanu pe Instagram.

Laura și Cezar erau logodiți din 2019. Cei doi aveau planuri serioase și nimeni nu se aștepta că vor ajunge la despărțire.

„Nu mă încântă ideea de «hai să facem nişte acte, să fim legaţi forever» și nici de o nuntă cu 300 de invitaţi. Va fi ceva mic, restrâns, cu familia și prietenii. Nu mă încântă ideea unei nunți mari, n-am nici timpul și nici răbdarea necesare să organizez așa ceva.”, spunea Laura, înainte de despărțire.