Absența Ginei Pistol de pe micile ecrane a întristat telespectatorii de acasă, curioși să știe când se va întoarce aceasta pe platourile de filmare și în ce emisiune TV va participa, după naștere.

Deși a refuzat să vorbească până acum despre acest subiect, trebuie menționat faptul că Gina Pistol nu a apărut în ediția trecută de la „Asia Express”, nici în ultimul sezon al show-ului culinar „Chefi la Cuțite” și nici nu va modera „Chefi la Limite”, emisiunea TV culinară care va apărea la televizor în primăvara aceasta.

Absența și tăcerea sa au născut diverse speculații în spațiul public. Unele persoane spun că existe șanse ca frumoasa blondă să renunțe la colaborarea cu Antena 1.

Se mai întoarce Gina Pistol la Antena 1?

De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley și-au dedicat întreaga atenție fiicei lor Josephine.

De când Gina Pistol e acasă, aceasta a fost înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Frumoasa brunetă a prezentat „Asia Express – Drumul Împăraților”, dar și „Chefi la Cuțite”. În plus, urmează să o vedem în alt proiect TV de la Antena 1.

Gina Pistol se mută la PRO TV cu Smiley?

După absența sa de la proiectele recente ale Antenei 1, există voci care afirmă că sunt șanse ca Gina Pistol să semneze în curând cu PRO TV, acolo unde Smiley lucrează de ani de zile.

De asemenea, unele persoane afirmă că relația Ginei Pistol cu Smiley nu ar fi văzută cu „ochi buni” de șefii de la Antena 1 deoarece cântărețul de muzică pop este un simbol al PRO TV. Fapt ce întărește convingerile că există șanse ca blonda să semneze cu televiziunea din Pache Protopopescu și să devină colegă de platou cu partenerul ei, Smiley, conform cancan.ro.

În ciuda acestor speculații, Gina Pistol a fost destul de afectată de plecarea de la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare TV a izbucnit în lacrimi când a trebuit să-și ia la revedere de la colegi pentru a intra în concediu maternal.

„Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol emoționată.