Gina Pistol a spus că era vorba despre o relație de 6 ani și „a fost o chestie foarte urâtă. Potrivit celor spuse în emisiunea „Dincolo de aparențe”, momentele respective au fost foarte dureroase, iar ea a suferit „enorm de mult”.

„Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…

Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol revine pe micile ecrane

Gina Pistol revine pe micile ecrane după o pauză de mai bine de jumătate de an. Mai exact, vedeta Antena se reîntoarce la ”Chefi la Cuțite”, de la Antena 1. Amintim faptul că în luna martie a acestui an, Gina Pistol a devenit mamă, iar ultimele luni le-a dedicat în totalitate fetițe, sale Josephine.

Acum însă, vedeta este pregătită să revină, fiind nerăbdătoarea ca emisiunea să înceapă cât ma rapid. De menționat este faptul că în timpul în care a fost însărcinată, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, însă acum, Gina Pistol este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este tot mai aproape să înceapă.

Vedeta a postat deja și primele imagini din timpul filmărilor pe contul personal de Instagram, mai exact la Instastory, iar fanii acesteia au fost surprinși de apariția ei. Totodată, ei s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane după o absență atât de lungă.