Gina Pistol revine pe micile ecrane după o pauză de mai bine de jumătate de an. Mai exact, vedeta Antena se reîntoarce la ”Chefi la Cuțite”, de la Antena 1. Amintim faptul că în luna martie a acestui an, Gina Pistol a devenit mamă, iar ultimele luni le-a dedicat în totalitate fetițe, sale Josephine.

Acum însă, vedeta este pregătită să revină, fiind nerăbdătoarea ca emisiunea să înceapă cât ma rapid. De menționat este faptul că în timpul în care a fost însărcinată, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, însă acum, Gina Pistol este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este tot mai aproape să înceapă.

Vedeta a postat deja și primele imagini din timpul filmărilor pe contul personal de Instagram, mai exact la Instastory, iar fanii acesteia au fost surprinși de apariția ei. Totodată, ei s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane după o absență atât de lungă.

Gina Pistol, afectată de plecarea de la Antena 1 

Gina Pistol a fost destul de afectată de plecarea de la Antena 1. Mai exact, îndrăgita prezentatoare TV a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost nevoită să se despartă de concurenții sezonului trecut, deoarece micuța Josephine era nerăbdătoare să vină pe lume.

Ea declara atunci că nu își dorește o astfel de despărțire, însă este sigură de faptul că toți concurenții vor rămâne pe mâini bune, până când aceasta se va întoarce. Totodată, ea le-a promis fanilor, dar și concurenților săi la acel moment că va reveni cu siguranță în sezonul 10, iar până atunci, Irina Fodor se va ocupa de toate lucrurile.

„Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol emoționată.