Într-o postare pe contul personal de Instagram, Gina Pistol și-a ngrijorat fanii. La opt luni de la naștere, vedeta trebuie să se împartă între datoriile casice, partenerul ei Smiley, dar și micuța ei.

Se pare însă că acum vedeta are și alte probleme suplimentare. Aceasta susține că se confruntă cu dureri insuportabile de cap, iar în acest context le-a cerut ajutor fanilor săi.

Gina Pistol susține că aceste simptome sunt aproape nelipsite, iar intensitatea lor o distrug. Este vorba despore o durere de cap, amplificată de problemele cu cervicala pe care aceasta le are deja.

Totodată, vedeta susține că durerea este atât de insuportabilă încât are momente când îi vine să și plângă.

Gina Pistol, despre problemele de sănătate

”Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

Pe lângă durerea de cap, Gina Pistol și-a pierdut lipsa de energie. Mai exact, aceasta susține că nu mai poate să se trezească noapte să își hrănească fiica, iar când are nevoie de ceva de la magazin îi este greu să margă până aciolo.

Totodată, ea le-a mai spus fanilor săi că nu știe ce să facă pentru a ieși din această stare. Un motiv principal invocat de vedetă este vremea de afară. Gina Pistol susține că așteaptă cu nerăbdare să vină vara pentru a scăpa de toată vremea mohorâtă de afară care îi accentuează starea pe care o are.

„De la o vreme încoace sunt fără energie, fizic și psihic. Abia mă trezesc noaptea, de multe ori de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea, abia ies din casă ca să mai cumpăr ce e nevoie sau să mă duc până la casa mea să văd cum merg lucrările. Ideea este că nu știu ce să fac ca să ies din starea asta, nici vremea de afară nu mă ajută, abia aștept să vină primăvara”, a spus Gina Pistol.