Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți și mai populari artiști de la noi. Viața sa personală a fost intens mediatizată, mai ales că în trecutul său au existat figuri extrem de cunoscute în România. Printre acestea s-au numărat și Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin. Ambele vedete TV au ajuns în fața altarului cu apreciatul cântăreț. Ultima, chiar i-a oferit o fată, pe Violeta.

De altfel, artistul are trei copiii, cu trei femei diferite. Ultimul este un băiețel, care a rezultat din actuala poveste de dragoste pe care Ștefan Bănică o trăiește cu Lavinia Pârva.

Multă lume își amintește de momentul în care Ștefan Bănică Jr. și-a unit destinul cu Mihaela Rădulescu. Presa a urmărit, atunci, extrem de îndeaproape relația celor doi. Cei doi au fost împreună vreme de doi ani. A urmat apoi o altă vedetă la fel de populară printre români. Este vorba de Andreea Marin, cea cu care Bănică a stat până în 2013.

Adevărul despre relația cu cele două vedete TV

Despre mariajele pe care le-a avut cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin a vorbit acum deschis chiar celebrul artist. El a dat detalii, în cadrul unui podcast, despre căsniciile cu îndrăgitele prezentatoare TV. Mărturisirea făcută de artist a uimit pe toată lumea.

El a fost întrebat de ce nu au mers căsniciile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Răspunsul lui Ștefan Bănică a fost categoric. Acesta a dezvăluit că divorțul ar fi fost oarecum cauzat de cele două doamne, prin calitatea lor de jurnalist. Ștefan Bănică Jr a declarat, în cadrul unui podcast, că mariajele nu au funcționat, din cauza atenției presei, datorată funcțiilor fostelor soții.

„Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.(…) Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a declart artistul, în cadrul unui podcastului lui Mihai Morar.

Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu

Trebuie spus că presa a speculat, în trecut, că între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu ar fi existat și o rivalitate. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kandal D, Andreea Marin a pus capăt zvonurile despre războiul cu Mihaela Rădulescu. Ea a susținut că este deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om.

„Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisunii lui Denise Rifai.